Az internetkapcsolat beállítása közvetlenül csatlakozó gép esetén Nyomtatás

1. Kattintson a Start menüre, indítsa el a Vezérlőpultot! Ha a Vezérlőpult csak néhány nagy ikont tartalmaz, akkor a jobb oldali menüben kattintson a "Váltás klasszikus nézetre" menüpontra! A Vezérlőpulton kattintson duplán a Hálózati kapcsolatok ikonra!

Vezérlőpult 

2. A jobb egérgombbal kattinston a Helyi kapcsolat ikonra, majd a megjelenő menüből válasssza a Tulajdonságok menüpontot!

Hálózati kapcsolatok

3. A Tulajdonságok lapon a listában valamint a lejjebb található lehetőségek elől kattintással távolítsa el a pipákat, majd kattintson a Bezárás gombra!

 Helyi kapcsolat - tulajdonságok

4.  A hálózati kapcsolatok ablakban most kattintson az Új kapcsolat varázsló ikonra, vagy a Fájl menüben az Új kapcsolat... menüpontra, majd a megjelenő varázsló-ablakban a Tovább gombra!

Új kapcsolat varázsló 1

5. Kattintson a Tovább gombra!

Új kapcsolat varázsló 2

6. Válassza ki a "Kézzel állítom be a kapcsolatot" lehetőséget és kattintson a Tovább gombra!

Új kapcsolat varázsló 3

7. Válassza a "Kapcsolódás felhasználónevet és jelszót igénylő szélessávú kapcsolat segítségével" lehetőséget és kattintson a Tovább gombra!

Új kapcsolat varázsló 4

8. A megjelenő ablakban írja be a jacsa.NET szöveget (ez lesz a csatlakozás elindításához szükséges parancsikon neve az asztalon), és kattintson a Tovább gombra!

Új kapcsolat varázsló 5

9. Az internetfiók adatainál adja meg a csatlakozáshoz szükséges felhasználónevet és jelszót (ezek az adatok az előfizetői szerződés 2. oldalán találhatók), majd kattintson a Tovább gombra!

Új kapcsolat varázsló 6

10. Befejezésképpen pipálja ki a "Parancsikon elhelyezése..." lehetőséget, és kattintson a Befejezés gombra!

Új kapcsolat varázsló 7

Az internetkapcsolat ezek után az asztalon található "jacsa.NET" nevű ikonnal indítható, illetve állítható le.