Üdvözöljük internet és telefon szolgáltatásaink oldalain!

Szolgáltatásunkat - hiánypótlóként - Mányon indítottuk 2005-ben.
Cégünk 15 éves informatikai tapasztalata és a környező települések önkormányzataival való jó kapcsolatunk lehetővé tette, hogy a hálózatunkat Mány után Csabdin, Bodméren, Óbarkon, Szomoron, Zsámbékon, Gyermelyen, Bicskén, Perbálon, Felcsúton valamint Száron és Újbarkon is kiépítsük. Olyan helyekre is eljutottunk, mint Alsó- és Felsőörs, Baboshegy, Vasztély, Somodorpuszta, Nagyegyháza és Tornyópuszta, ahol addig esély sem volt a szélessávú internetszolgáltatás igénybevételére.
2011 őszén szolgáltatásunk eljutott Tarjánba, majd 2012-ben Héregre is. Újabb települések: Budajenő, Telki, Sóskút, Herceghalom.

2010-ben bevezettük VOIP telefon szolgáltatásunkat.

Vállalkozásunkat hitelek nélkül építettük fel és nyereségesen üzemeltetjük, így a változó gazdasági körülmények között és erős piaci verseny mellett is stabil, hosszú távon megbízható partnerként tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni.

2007 legnagyobb fejlesztése a saját központi adótorony, a hozzá tartozó szerverpark, és a kiváló minőségű gerinccsatlakozás kiépítése volt, amelyet 2008-ban megdupláztunk, 2009-ben megtripláztunk és hibatűrővé tettünk. 2011-től saját kiépítésű optikai kapcsolattal csatlakozunk az egyik legnagyobb távközlési szolgáltató hálózatához. A következő években saját tulajdonú távközlési létesítmények építése és újabb településeken való megjelenés a cél.

Szolgáltatásunk fontos jellemzője a személyes jelenlét: elérhető és segítőkész ügyfélszolgálatunk van, ellátási területünk bármely pontjára el tudunk jutni fél órán belül, így a "kötelező" hibaelhárítási időnél lényegesen gyorsabban reagálunk a felmerült problémákra. Ügyfeleinkkel való kapcsolatunk sok esetben túlmutat az ügyfél-szolgáltató viszonyon. 

Szolgáltatásunkról a bal oldali menüt használva tudhat meg további részleteket.

 
Irodánk újra nyitva!

Tisztelt Ügyfelünk!

Ezúton szeretnénk megköszönni az elmúlt hónapok alatt tanúsított türelmét és együttműködését, mely által lehetővé vált, hogy a rendkívüli helyzetben kollégáink - amennyire ez lehetséges volt - távmunkában dolgozhattak.

Tájékoztatjuk, hogy 2021. június 2-től mányi irodánkban ismét lehetősége lesz a személyes ügyintézésre. Kérjük, ha erre sor kerül, akkor a helyiségbe belépve használja a kihelyezett kézfertőtlenítőt és tegyen fel maszkot.

Felhívjuk figyelmét, hogy irodánk nyitvatartási ideje valamint telefonos ügyfélszolgálataink működési rendje az alábbi:

Irodánk nyitvatartása:

Hétfőtől csütörtökig naponta 9-16 óráig, pénteken zárva.

Irodai telefonunk (06-70-3891405) számlázási és  szerződéssel kapcsolatos ügyekben az iroda nyitvatartási idejében hívható.

Műszaki ügyfélszolgálatunk (06-70-3846242) munkanapokon 9-19 óráig, munkaszüneti napokon 10-19 óráig érhető el.

E-mail címünk Ez az e-mail cím védett a spamkeresőktől, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez , ahová műszaki és adminisztrációs ügyekben egyaránt írhat.

Üdvözlettel:

jacsa.NET Informatika