Üdvözöljük internet és telefon szolgáltatásaink oldalain!

Szolgáltatásunkat - hiánypótlóként - Mányon indítottuk 2005-ben.
Cégünk 15 éves informatikai tapasztalata és a környező települések önkormányzataival való jó kapcsolatunk lehetővé tette, hogy a hálózatunkat Mány után Csabdin, Bodméren, Óbarkon, Szomoron, Zsámbékon, Gyermelyen, Bicskén, Perbálon, Felcsúton valamint Száron és Újbarkon is kiépítsük. Olyan helyekre is eljutottunk, mint Alsó- és Felsőörs, Baboshegy, Vasztély, Somodorpuszta, Nagyegyháza és Tornyópuszta, ahol addig esély sem volt a szélessávú internetszolgáltatás igénybevételére.
2011 őszén szolgáltatásunk eljutott Tarjánba, majd 2012-ben Héregre is.

2010-ben bevezettük VOIP telefon szolgáltatásunkat.

Vállalkozásunkat hitelek nélkül építettük fel és nyereségesen üzemeltetjük, így a nehezedő gazdasági körülmények között is stabil, hosszú távon megbízható partnerként tudjuk ügyfeleinket kiszolgálni.

2007 legnagyobb fejlesztése a saját központi adótorony, a hozzá tartozó szerverpark, és a kiváló minőségű gerinccsatlakozás kiépítése volt, amelyet 2008-ban megdupláztunk, 2009-ben megtripláztunk és hibatűrővé tettünk. 2011 júliustól saját kiépítésű optikai kapcsolattal csatlakozunk a legnagyobb magyar távközlési szolgáltató hálózatához. A következő években saját tulajdonú távközlési létesítmények építése és újabb településeken való megjelenés a cél.

Szolgáltatásunk fontos jellemzője a személyes jelenlét: elérhető és segítőkész ügyfélszolgálatunk van, ellátási területünk bármely pontjára el tudunk jutni fél órán belül, így a "kötelező" hibaelhárítási időnél lényegesen gyorsabban reagálunk a felmerült problémákra. Ügyfeleinkkel való kapcsolatunk sok esetben túlmutat az ügyfél-szolgáltató viszonyon. 

Szolgáltatásunkról a bal oldali menüt használva tudhat meg további részleteket.

 
Bankszámla változás!

Tájékoztatjuk, hogy a mai naptól cégünk új bankja a DUNA TAKARÉK BANK Zrt. .
Új bankszámlaszámunk: 58600537-11233431

Kérjük, hogy mostantól CSAK ERRE A SZÁMLASZÁMRA UTALJON.
HA EDDIG ÁLLANDÓ MEGBÍZÁSSAL FIZETETT, KERESSE MEG BANKJÁT ÉS AZ ÚJ SZÁMLASZÁMUNKAT ADJA MEG.

Kérjük továbbá, hogy ha még befizetetlen sárga csekkünk van önnél, NE HASZNÁLJA FEL.
A csekken szereplő összeget a fenti bankszámlaszámra elutalhatja (a közleményben az általunk kibocsátott számla sorszámát tüntesse fel), vagy irodánkban készpénzben befizetheti.
Ha erre nincs lehetősége, erre az e-mailre válaszolva jelezze, vagy hívjon minket a 70/3891405-ös telefonszámon.

A március havi sárga csekkek már az új számlaszámmal készülnek, azok az eddig megszokott módon fizethetők be.

Együttműködését köszönjük!

2015. február 26.

Tovább...